Régi felvonó berendezések felújítását, modernizálását végezzük akár rész vagy komplett egységként.

Felvonó modernizálás, felújítás

Felvonó modernizálás, felújítás

A modernizációnál beépítésre kerülő komponensek vezető gyártóktól származó kiváló minőségi termékek, amelyek természetesen megfelelnek az új, érvényben lévő szabványoknak.

A fülke felújítása keretén belül elvégezzük a megrongált fülkeburkolat teljes cseréjét a megrendelő által kiválasztott színű és minőségű burkolófelületre.

Vállaljuk a fülkevilágítás és a belső vezérlőegység (tablók) cseréjét. Igény esetén a fülke padlóburkolatát elkészítjük gránit, illetve márványlappal borítva a kiválasztott színminta alapján.

Termékeink között megtalálható a GSM rendszerű vészjelző rendszer, amely 24 órás, folyamatos fónikus kapcsolatot biztosít a mentést végző szolgálattal vagy személlyel.

Lakóházi felvonók felújításánál külön felhívjuk a tulajdonos(ok) figyelmét a számukra anyagilag és műszakilag a legmegfelelőbb és legszükségesebben elvégzendő munkákra.

Javaslatot teszünk a lakóközösségnek a számukra legmegfelelőbb és műszakilag megbízható felújításra.

Villamos felújítás:
Gépházban, fülkében, aknában az összes villamos berendezés és vezeték cseréje. Vezérlés és gombtablók cseréje.

Gépészeti felújítás:
Felvonó aknaajtók, fülkeajtó, felvonó motorok és hajtóművek, kötelek, biztonsági berendezések, zuhanásgátló (sebesség határoló) fogókészülék cseréje.

Vészjelzők beszerelése:
Meglévő és újonnan szerelt felvonókba GSM rendszerű vészjelzők telepítése.